1. Η Εταιρία

H συγκεκριμένη σελίδα είναι ιδιοκτησία του ξενοδοχείου Grand Olympic (με τον διακριτικό τίτλο grand Olympic). Εδρεύει στο Λουτράκι Κορινθίας. Διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 1. Τηλέφωνο +30 27440 22284  και είναι καταχωρημένη με ΜΗΤΕ .

2. Γενικoί Όροι Συναλλαγών

Η χρήση της ιστοσελίδας www.grandolympic.gr και οι προσφερόμενες υπηρεσίες, διέπονται από Γενικούς Όρους Συναλλαγών, που εφαρμόζονται σε όλες τις εντολές κράτησης, είτε ηλεκτρονικής, είτε τηλεφωνικής, είτε απ’ ευθείας στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Με την κράτηση ενός δωματίου ή άλλης προσφερόμενης υπηρεσίας από το Grand Olympic Hotel, κάθε χρήστης αποδέχεται τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών.

3. Κράτηση

Με την συμπλήρωση των σχετικών πεδίων της ειδικής εφαρμογής κράτησης της ιστοσελίδα, δηλαδή για κράτηση που πραγματοποιείται μέσω της διαδικτυακής πύλης, αλλά και για κάθε άλλη κράτηση (τηλεφωνική από τον χρήστη μέσω του call center και κράτηση που πραγματοποιείται από τον χρήστη στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, ο χρήστης δίνει ρητή εντολή στο ξενοδοχείο να προχωρήσει σε κράτηση δωματίου. Η εντολή κράτησης δεσμεύει τον χρήστη σε κάθε περίπτωση.

4. Κρατήσεις & Προκαταβολές

– Για κρατήσεις με διάρκεια διαμονής από 2 ημέρες και πάνω: προκαταβολή 2 διανυκτερεύσεις
– Τουριστικά γραφεία πρέπει να προεξοφλήσουν ολόκληρο το ποσό της διαμονής 10 ημέρες πριν την άφιξη του πελάτη
– Τρόποι εξόφλησης κατάθεση σε λογαριασμό ή VISA & MASTERCARD

5. Πολιτική Ακυρώσεων

– Ακύρωση έως 14 ημέρες πριν την άφιξη: χωρίς χρέωση.
–Για ακυρώσεις ή αλλαγές αργότερα, θα χρεωθείτε το 50% της κράτησης.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθείτε με το 100% από την συνολική τιμή της κράτησης.

6. Τρόποι πληρωμής

Για την κράτηση δωματίου μέσω της ιστοσελίδας, είναι δυνατή η πληρωμή είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στο σύστημα και μέσω paypal στο email info@grandolympic.gr, είτε με Πιστωτική κάρτα μέσω του συστήματος διαχείρισης πιστωτικών καρτών της τράπεζας 

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής αναγράφονται στην ιστοσελίδα, κατά τη διάρκεια της κράτησης του δωματίου.είτε με πληρωμή στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, μετρητοίς ή με κάρτα.

7. Επιβεβαίωση της κράτησης

Σε περίπτωση κράτησης – αγοράς τουριστικής υπηρεσίας μέσω της ιστοσελίδας , ο χρήστης θα λάβει επιβεβαίωση για την κράτηση – αγορά, μέσω e – mail και υποχρεούται να ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων επιβεβαίωσης και να ενημερώσει το συντομότερο δυνατό για τυχόν αποκλίσεις ή λάθη, σχετικά με την αρχική κράτηση που καταχωρήθηκε. Η εκπρόθεσμη αναφορά λαθών και αποκλίσεων σε καμία περίπτωση δεν γεννά δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση.

8. Ευθύνη του χρήστη

Για την χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ο χρήστης εγγυάται ότι είναι άνω των 18 ετών και αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου από ανήλικους για λογαριασμό του.
Ο χρήστης οφείλει και υποχρεούται να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον νόμο και ακολουθώντας τους αναγραφόμενους όρους χρήσης.
Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου με σκοπούς παραπλανητικούς, κερδοσκοπικούς ή με σκοπούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσλειτουργία στην παροχή των υπηρεσιών του.
Η οποιαδήποτε μη νόμιμη κίνηση στη χρήση της ιστοσελίδας θα έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό του χρήστη από την πρόσβαση στις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες.

9. Τροποποίηση – Ανανέωση των Γενικών Όρων Συναλλαγών

To ξενοδοχείο Grand Olympic έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να ανανεώσει τους παραπάνω όρους συναλλαγών σχετικά με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, οποιαδήποτε στιγμή με ισχύ για το μέλλον χωρίς να δημιουργείται υποχρέωση ενημέρωσης του χρήστη σχετικά.